Lezingen en presentaties (Events en Workshops):


Maandag 7 oktober 2019: 

Lezing/workshop bij Kaasboerderij De Ruurhoeve in Hoogeloon over 'Gezonde vetten in relatie tot aderverkalking'


Op maandag 7 oktober is het weer zover, dan vindt in het kader van de Dutch Food Week weer een lezing/workshop plaats over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de vetzuurstofwisseling, met als onderwerp:  'Gezonde vetten in relatie tot aderverkalking'.

De lezingen zijn dit jaar gratis. Koffie of thee € 1,-

Uw bloedvaten worden ook gratis gemeten.

Reserveren is gewenst echter niet verplicht, maar vol=vol!

Adres: Kaasboerderij De Ruurhoeve, Dominepad 7, Hoogeloon.

Meer info over de onderwerpen die aan bod komen: klik hierDonderdag 6 juni 2019: 

Jaarcongres Gezonde Innovatie (Ede)

Minder suiker in producten, leefstijl en omgeving.

Hoe kunnen producenten hun product aanpassen of vernieuwen met minder suiker? Bij wie ligt de verantwoordelijkheid om de leefstijl van mensen aan te passen. Op donderdag 6 juni organiseert Foodlog dit Congres met een interactief programma waarbij we de discussie met elkaar aangaan over suiker en de versuikerde omgeving.

Uiteraard staat Kaasboerderij De Ruurhoeve in de 'Proeftuin' waar een ieder die het Congres bezoekt onze overheerlijke Cholfitty-kaas kan proeven. Klik hier voor meer informatie.

Zondag 19 mei: 

LCHF Beleveningmarkt (Leende)

Proeven, ruiken, ervaren en leren

Bezoekers van de LCHF Belevingsmarkt kunnen langs de marktkramen struinen. Krijgen de kans om te luisteren naar inspirerende lezingen. En kunnen deelnemen aan workshops of trainingen. Ook is het mogelijk om te proeven van allerlei verantwoorde, koolhydraat arme hapjes. Om in gesprek te gaan met diverse experts. Of om zelf aan de slag te gaan met fitnessapparatuur. Want naast goede voeding, zijn ook beweging, ontspanning en bioritme belangrijke elementen van een gezonde leefstijl. Allemaal elementen die terugkomen binnen het project Gezond Dorp en deze deze dag te beleven zijn.


Uiteraard verzorgt John Verhiel van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde ook dit jaar weer een lezing van zeer hoog niveau over de werking van Vitamine K2 in uw lichaam. Aan de Cholfitty-stand kan uiteraard de overheerlijke Cholfitty-kaas geproefd worden en bovendien kunt u uw bloedvaten laten meten. 

                      Klik op deze link om in te schrijven. (Evenement is geweest)

Voorinschrijving is verplicht en vol = vol.


Organiseer zelf een lezing

Wilt u zelf een lezing organiseren waar John Verhiel van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde spreekt over gezonde vetten, voeding en preventie en Walter Ansems een kaasproeverij verzorgt, kunt u het formulier hieronder even invullen.  

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om e.e.a. te bespreken. Reiskostenvergoeding is voldoende. (€ 0,25 p/km v.v.) Ook verzorgen wij een flyer welke u kunt verspreiden in uw omgeving.

Voorbeeld van zo'n flyer kunt u hier vinden.

 

Opbellen
E-mail